De ce vrei sa faci miscare ?

Posted: November 29, 2011 in Uncategorized

Salut, astazi am stat si m-am tot gandit despre ce sa scriu,intr-un final am ajuns la intrebarea :  “de ce vreau eu sa fac miscare?.

De ce vreau eu sa fac miscare ?

Cand incepi un lucru te intrebi mereu “de ce fac asta?” , mereu ai un obiectiv, vreau sa obtin “x” sau “y”, asa este si in sport. Nu te duci direct la sala sau incepi acasa un program de exercitii doar de dragul exercitiilor, vrei sa obtii un rezultat (nu uita ca rezultatul vine in timp). Atunci cand incepi ceva gandestete de ce vrei sa faci acest lucru?  Fie ca  vrei sa faci sport pentru a slabi, sa pui masa musculara,pentru a duce o viata sanatoasa,sau mai nou pentru a  agata fete (asta doar pentru ca asa crezi ca vei avea toate fetele la picioare). Indiferent de motiv trebuie sa stii ca nimeni nu te ajuta, nimeni nu ridica greutatea in locul tau sau alearga. Multi dintre voi nu vor sa faca miscare din nenumarate motive, cel mai des invocat este ” NU AM TIMP!!! ” , in caz ca nu stiai Albert Einstein,Thomas Edison,Steve Jobs , toti au avut 24 ore intr-o zi, diferenta dintre ei si tine, ca au stiut sa isi pretuiasca altfel timpul. Acum ca ai aflat ca ai acelasi numar de ore intr-o zi ca si restul lumii, iti cer sa stai 1 min sa te gandesti. Ce te tine pe loc , ce nu te face sa obtii ce vrei?

Daca ai stat si ai analizat, acum vei vedea ca poti sa faci miscare, nu iti cere nimeni acum sa stai la sala 3 ore, 45-60 min este suficient pentru un corp sanatos si armonios.

Un al 2 -lea motiv invocat de cei ce nu fac miscare este : “Nu am cu cine sa ma duc !!!  nu are rost singur.” Nu zic ca nu e mai bine sa vii in echipa, cand sunteti 2 e mai usor la unele exercitii, trece timpul mai usor. Totul depinde de tine, nu depinde de colegu,vecinu, fratele. Daca el/ea nu vrea sa vina nu trebuie sa fie pierderea ta, tu alegi ce vrei sa faci in viata, nu faci in echipa. Trebuie sa depinda de tine totul, TU trebuie sa pui muschii in functiune, nu colegu.

IN VIATA CAUTAM NUMAI SCUZE, PENTRU NEREUSITE. NE UITAM LA CEI CE AU REUSIT SI SPUNEM: AU REUSIT PENTRU CA AU AVUT NOROC.  UITAM CA IN SPATE EI AU “TRANSPIRAT” MUNCID. 

CARE ESTE SCUZA TA ???

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s