2PAC – CHANGES !!!

Posted: January 6, 2012 in Uncategorized
Tags: , ,

Cine nu a auzit de 2PAC ??? Nu cred ca exista oameni nascuti dupa ’80 care sa nu fi auzit de 2PAC , toti stim ca a fost un rapper American, ca a fost ucis in 1996. Multi stiu ca 2PAC (Tupac Amaru Shakur) a sustinut mereu egalitatea rasiala si pe cea economica.
Tot el este recunoscut pentru ca in piesele sale descria in detaliu abuzurile, drogurile si problemele cu legea. Foarte multa lume cunoaste cel putin o piesa de a lui ,dar una dintre ele mi-a atras atentia inca de mic, se numeste “CHANGES”. Cum ii spune si numele “schimbari” este o piesa ce te motiveaza sa faci cel putin o schimbare in stilul tau actual, sa te imbunatatesti zilnic. Daca eu (Nafornita Marius Catalin) nu te motivez, cei din jurul tau nu te motiveaza, poate unul din cei mai mari artisti te va motiva. Este vremea schimbarii si tu o stii!!! Este timpul sa faci o schimbare majora, sa schimbi “vechiul de tine” cu noul. Anul a inceput, este timpul sa faci o schimbare radicala.

change
Daca viata ta “veche” nu mergea, este timpul sa aduci ceva nou, sa schimbi alimentatia, sa mai reduci din orele “dedicate” somnului (asta in cazul in care dormi mai mult de 8 ore). Nu mai pierde noptile aiurea, noaptea iti ofera cel mai linistitor si odihnitor somn pe care il poti primi. Daca consideri ca ai vrea sa slabesti ,pune mana si apucate de exercitii fizice. Atunci cand vrei ceva, 9 din 10 incercari vei reusi sa obtii ce ti-ai propus. Nu da inapoi atunci cand iti va fi greu. Chiar de stiut ca iti va fi greu,chiar foarte greu uneori, nu da inapoi de la ce ti-ai propus/dorit doar atunci vei fi puternic. O sa ai un caracter puternic o minte sclipitoare si cei din jur care nu iti dadeau sanse de reusita se vor inclina si vor spune ca tu ai avut dreptate, “atunci cand vrei poti” daca tu “nu le dai peste nas” sa le arati ca totul este posibil prin munca si devotament. Atunci cine va face asta??? Viata nu este usoara (este usoara daca “taticu” e milionar in $, daca el e milionar, sigur nu citesti tu blogul meu, pentru tine viata este “perfecta”). Nu uita nu trebuie sa fii destul de bun (nu conteaza in ce domeiu activezi sau vrei sa activezi), trebuie sa fii mereu cel mai bun, sa dai zilnic tot ce este mai bun din tine, doar atunci vei sti ca esti pe drumul care trebuie. Daca esti pe acest drum rezultatele vor veni de la sine. P.S. Daca ajungi in varf, sa nu uiti de unde ai plecat, daca poti ajuta la randul tau este minunat. Succes.

Advertisements
Comments
  1. Such a blog site! Genuinely I love how anything can be well crafted. I am pondering the way I will be produced aware about Anytime there’s brand new articles. We have preserved your blog thanks a lot!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s