Rich Gaspari vine in ajutorul tau.

Posted: January 11, 2012 in Uncategorized
Tags: , , , , ,

Astazi am gasit pe pagina oficiala a lui Rich Gaspari un post legat de scuzele invocate cel mai des de oameni atunci cand nu merg la sala. Tot Rich ne ofera si remediul , ne ajuta sa trecem peste aceste “scuze”. Aici il gasesti pe Rich Gaspari.

RichRich2

  • Scuza nr. 1 : Nu am timp sa fac miscare

REMEDIU: Aloca 45 de min din programul de zi cu zi pentru exercitii fizice. Dormim 8 ore, alte 8 ore suntem la munca. Restul de ore sunt pentru noi, ai mai mult timp decat crezi.

  • Scuza nr.2: Nu ma simt destul de motivat

Remediu: Uneori antrenamentul poate deveni plictisitor, dar exercitiile nu sunt mereu sa faci 3 serii a 8-12 repetari. Daca esti plictisit de antrenamentul clasic, atunci e timpul sa “cresti mai mare” sa devii mai puternic. Sa ridici stafeta.

  • Scuza nr.3: Nu am bani

Remediu:Nu iti trebuie multi bani sa te antrenezi ca un profesionist. Exista cate o sala la fiecare colt de strada. Daca esti un caracter care lucreaza acasa, poti sa ridici greutati sau sa alergi in aer liber. Daca chiar vrei sa ridici greutati (sa faci acasa) un set de greutati, ceva gantere ajustabile si o banca sunt suficient.

  • Scuza nr.4: Nu se vad rezultatele

Remediu: Intensite si rabdare. Roma nu a fost contruita intr-o zi, asa ca nu te poti astepta la corpul tau sa se transforme intr-o saptamana.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s