Ce este bine sa mananci dupa sala ???

Posted: January 20, 2012 in Uncategorized
Tags:

Este bine sa stii ca dupa o ora , o ora jumate este indicat sa mananci dupa sala.  Daca nu ai probleme cu luatul in greutate rapid sau vrei sa slabesti, mananca cat mai multe proteine pentru ca muschiul sa se regenereze apoi crescand. Nu uita sa te hidratezi atat la sala cat si acasa. Corpul uman este alcatuit din 80% apa, asa ca atunci cand te antrenezi hidrateazate , pentru ca daca nu o faci si te deshidratezi vei pierde aproape 20% din putere.

Healthy food

 

Este important sa consumi multe legume, tocmai de aceea salatele, supele sau legumele pe gratar sunt cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba de masa de dupa sala. Bineinteles, poti consuma si putina carne de pui la gratar sau peste, iar la desert un fruct.

Nu consuma, totusi, cantitati mari de zahar (din fructe sau alte preparate) sau carbohidrati.Nu ai nevoie de paine, mai ales daca ai mancat de dimineata. Mesele dinainte si dupa sala trebuie sa fie cat mai echilibrate, cu multe lichide, alimente care pot fi digerate usor, fructe, legume in stare proaspata, peste si carne usoara.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s