Antrenament cu gantera

Posted: February 12, 2012 in Uncategorized
Tags: , ,

Antrenamentul cu gantere este foarte bun pentru a intari organismul. Ganterele sunt foarte usor de utilizat si de depozitat, daca optezi pentru gantere ajustabile acestea au avantajul de a fi si mai usor de depozitat in casa. Nu uita sa faci antrenament cu ganterele cat mai des pentru un progres cat mai bun.
Mai jos vei gasi exercitii cu gantera.

green tea


1. Extensia tricepsului
Acest exercitiu este fantastic pentru construire tricepsului.
Intinde-te pe spate, cu o gantera in mana. Indoiti de la cot in jos reducand gantera usor catre piept. Pastrati cotul in aceeasi pozitie,dupa care ridicat bratul inapoi la verticala. REPETATI . 4 serii 8-12 repetari.
ronnie colemanronnie coleman

2. Buna dimineata
Un exercitiu ideal atat pentru fete cat si pentru baieti. Acest exercitiu intareste si tonifiaza fesierii, de asemenea lucreaza si spatele, acest exercitiu este vital, pentru ca il folosim fara sa vrem in multe sarcini din viata de zi cu zi.
Prinde ganterele (daca nu avem gantere putem folosi bidoane umplute cu nisip) si stam drept.Aplecati-va inspre inainte si pastrari spatele drept. Lasati greutatile cat de jos puteti fara sa va solicitati la maximum. Acum repetati exercitiul. 4 serii a cate 20-25 repetari.
ronnie coleman ronnie coleman

3. Fluturari la spate
Acest exercitiu este pentru deltoidul posterior
Aseaza-te in pozitie ca in poza cu o greutate in mana. Tine bratele drepte si ridica-le in lateral. 4 serii a cate 8-12 repetari.
ronnie coleman ronnie coleman

4. Abdomen si brate
Un exercitiu minunat, 2 in 1 care va lucra atat bratul cat si abdomenul.Asigurati-va ca mentineti partea inferioara a spatelui lipita de pamant. Asezati-va pe spate cu o greutate sau gantera in mana. Cand ajungeti cu greutatea sus mentineti acolo 1-2-3 secunde pentru o mai buna “ardere” a grasimilor. 4 serii pana la epuizare.
scott adkins scott adkins

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s