4 idei pentru un mic dejun sub 200 de calorii

Posted: February 17, 2012 in Uncategorized
Tags: ,

1. Omleta din albusuri cu legume
Un albus de ou are in medie 17 calorii, asta inseamna ca poti face omleta din 5 oua,sa ajungi la 85 de calorii. Adauga legume cum ar fi spanac, ciuperci si astfel vei avea loc si pentru o felie de paine prajita din grau integral (aceasta are in jur de 60 de calorii, depinde de firma).

2. Cereale
Da ai citit bine, cereale, doar ca aici ai nevoie de putina rabdare si un cantar , pentru ca trebuie sa cantaresti cerealele. Cand spun cereale nu ma refer la Chocapic,Cini Minis,etc, trebuie sa ai cereale integrale. Pentru un mic dejun sub 200 de calorii vei fi nevoit sa folosesti 50 de grame de cereale integrale , la care adaugam 100 de ml de lapte degresat. In final vom ajunge undeva la un total de 150-180 de calorii (depinzand de produsele folosite).

3. Iaurt inghetat cu fructe si cereale
Adauga 200 de grame de iaurt ( maxim 2.5 % grasime ) la congelat , dupa care il adaugi intr-un bol la care adaugi 20-30 de grame de cereale integrale peste care pui cateva bucati de capsuni taiate sau afine.

4. Ou fiert tare si banana
Un ou fiert si o banana sunt o combinatie nutritiva foarte buna,care te va ajuta sa rezisti pana la urmatoarea gustare sau masa (depinde de dieta ta). Un ou are aproximativ 75 de calorii la care se mai adauga banana care are in jur de 105 calorii.

Acestea fiind spuse,va urez POFTA BUNA !!! šŸ˜€

mic dejun

Leave a comment