Edison Pena

Posted: April 8, 2012 in Uncategorized
Tags: ,

Edison Pena este unul dintre minerii chilieni prinsi sub pamant in 2010. Ce este special la Edison Pena poreclit de colegi “alergatorul” ??? Faptul ca prins sub pamant a inceput sa alerge prin galeriile minei unde era captiv intre 3 si 6 mile zilnic.

Pena a fost al 12-lea miner scos din mina si dupa spusele medicilor a fost printre cei mai in forma mineri prinsi in subteran.  Ce este extraordinar la “alergatorul”, Edison Pena este faptul ca la mai putin de la o luna de la iesirea la suprafata a participat la “ING New York City Marathon” unde a terminat cu un timp foarte bun 5 ore 40 de minute si 51 de secunde.

edison pena edison pena

Edison Pena (34 de ani la aceea vreme)  , a fugit prima jumatate a cursei, in doua ore si sapte minute pana cand durerea de la genunchi a fost imposibila de suportat, iar atunci a inceput sa mearga pentru urmatoarele 10 mile pana cand a ajuns  la primul punct de ajutor al competitiei unde a fost tratat pentru crampe musculare si durerea de la genunchi dupa care a continuat cursa.

Edison Pena a declarat : “M-am luptat cu mine, m-am luptat cu durerea. Dar in final am ajuns la linia de sosire.”

Pena a spus ca a fugit pentru a motiva oamenii ” pentru a ii convinge ca ei pot face ceea ce au stabilit sa faca in viata.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s