Ieri ai spus, ASTAZI vin la sala.

Posted: April 23, 2012 in Uncategorized
Tags: ,

Astazi am sa vorbesc despre acele persoane care mereu spun acelasi lucru: de maine vin la sala. GHICI CE ??? Este MAINE!!! Si nu ai venit la sala. Nu ai facut nimic sa iti fie tie bine pe viitor.
Ai “pierdut” timpul pe facebook, incercand sa iti uzi gradina virtuala, ai umblat hoinar prin oras facand ceea ce faci zilnic, iar la finalul zilei ai sa spui: “nu am timp de sala” , “sunt frant de oboseala”. Normal ca esti obosit, doar nu ai facut nimic special, ti-ai pierdut cel mai pretios lucru oferit de Dumnezeu (timpul).
Toti marii oameni ai planetei stiu ca ceea ce este cel mai important este timpul. Cu totii avem 24 de ore intr-o zi, dar nu toti stim ce sa facem cu acele 24 ore sa para o eternitate. Pentru unii 24 de ore sunt prea putine sa termine ceea ce isi doresc, cand pentru altii 24 de ore sunt mult prea multe. Alege cu grija ce vrei sa faci cu timpul tau, pentru ca el este foarte pretios, iar cand vei constientiza asta poate fi prea tarziu.

time

Cunosc extrem de multi oameni care imi spun mereu acelasi lucru: “Naf, de luni vin , ma antrenezi si pe mine, facem amandoi.” Si de fiecare data, ziua de luni, e la fel: “Frate, nu pot azi, am niste treaba.” sau “Stii nu mai bine incep de saptamana viitoare.” Sunt plictisit de cate ori am auzit replicile astea. Pentru mine nu are importanta ce spui ca faci, nu sunt paznicul tau, tu ar trebui sa fii singurul tau paznic si sa faci ceea ce iti place si ce vrei. Dar foarte multi dintre cei ce spun ca vin “de luni la sala” se lauda la randul lor pritenilor: “Stii, de luni am sa ma duc la sala. Intr-o luna o sa fiu de nerecunoscut.” (Daca e cineva care nu a facut miscare in viata lui, va crede “gogosile” aruncate de amicul sau, daca este cineva care a facut miscare il va calma, si ii va spune realitatea.)
Daca “CUVANTUL” tau are valoare pentru tine, inceteaza sa te mai lauzi cu un lucru pe care vrei sa il faci, iar in sufletul tau nu stii cum sa faci sa te ascunzi de el.

TOMORROWTOMORROW

Pentru toti care spun: “De maine vin la sala.” sau “De luni merg la sala.” si nu o fac, am cateva mici sfaturi, pe care le poti gasi interesante, utile, tu esti cel care decide.
1.Seara iti faci frumos ghiozdanul pentru sala, pui in el, adidasi ,tricou,pantaloni,manusi. Tot ce consideri tu ca ai nevoie pentru a face sala. Si dimineata cand te trezesti ghiozdanul e pregatit.
2.Daca nu ai “chef” (asta aud mereu, si se pare ca nimeni nu mai are “chef” in ziua de azi sa faca nimic),sa mergi la sala, tu iti iei ghiozdanul in spate si iti spui in minte: “Astazi ma duc fac un antrenament usor 30-45 de min (banda,bicicleta,masa musculara, ce vrei tu)”. Pentru ca orice miscare este mai buna decat nimic, si orice minut petrecut in sala de forta este mai bun decat minutul in care stai la calculator/tv.
3.Daca nici punctul 2 nu te ajuta, atunci poti face asa: Iesi din casa cu ghiozdanul in spate, iti spui in gand am sa ma duc la sala, sa vad cum arata sala (asta in cazul in care esti pentru prima oara intr-o sala, in caz ca esti vechi in sala aceea,iti spui in gand ca te duci sa vezi ce amici mai sunt pe la sala). Si odata ajuns in sala ,vei fi “rapit” de atmosfera celor din jur care lucreaza la corpurile lor si astfel vei fi si tu motivat sa ramai sa faci ceva in ziua respectiva.
Acum ca am spus ce am avut de zis, sper sa nu te mai aud spunand : “De maine ma voi duce la sala” si cand vine ziua de maine sa gasesti o scuza.

“SCUZELE NU ADUC REUSITE.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s