VARA asta tu decizi de care parte a barierei esti !

Posted: May 2, 2012 in Uncategorized
Tags: , ,

vine vara!

In curand VINE VARA ! La ce vreme este acum afara am spune ca a si venit. Calendaristic inca nu suntem in lunile de vara.
Suntem pe ultima 100 de metrii, acum este timpul sa faci schimbarea daca nu ai inceput sa o faci pana acuma. Nu te mai gandi ca nu ai timp, nu mai inventa scuze, o ora de antrenament este doar 4 % dintr-o zi. Nu imi poti spune ca nu ai timp, atata timp cat stai pe facebook si verifici ce au postat “prietenii”.
Daca mereu te gandesti ca nu ai timp acum pentru a face miscare, pregateste-te pe viitor pentru a te imbolnavi de anumite boli pe care le puteai preveni daca faceai miscare.
Nu iti pot “injecta” mentalitatea mea pentru miscare, eu doar pot sa te motivez sa iti spun ce este bine si ce nu. Restul depinde de tine, depinde de tine ce vei face in viata si cine vei ajunge. Nu mai continua sa dai vina pe altii pentru insuccesurile tale.

vine vara!

Mai jos postez un clip in care ni se spune cum sa nu fim niste pierzatori. Asculta ce spune, si poate vei avea vre-o revelatie. MULT SUCCES si SPOR LA EXERCITII.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s