Povestea lu Rocky (Sylvester Stallone)

Posted: May 18, 2012 in Uncategorized
Tags: ,

Sylvester Stallone nascut pe 6 iulie 1946 la New York. A devenit legendar prin roluri principale in filme de actiune ca Rocky si Rambo. In anii ’80 a fost unul din cei mai bine platiti actori ai tuturor timpurilor. Este adesea numit de presa “Sly“.
Sly a fost foarte sarac la inceputurile carierei,a fost nevoit sa faca lucruri de care adesea nu a fost incantat. Ce trebuie sa intelegeti,este ca el nu s-a dat batut pentru a face ceea ce ii place si ceea ce credea el ca va fi viitorul lui. Daca nu te dai batut si continui sa lupti chiar daca altii iti spun ca nu vei reusi, continua sa speri si sa faci ceea ce iti place cu adevarat pentru ca atunci cand o faci din pasiune si devotament atunci SUCCESUL este garantat. Mai jos am sa postez varianta povestii lui Sly spuse de Anthony Robbins si varianta in care Sylvester Stallone isi povesteste singur povestea vietii lui. Acum Sylvester Stallone este un model pe care oamenii din intreaga lume vor sa il urmeze.

Rocky


Povestea lui Rocky spusa de insusi “Sly

Advertisements
Comments
  1. Morosanu Robert said:
    bun articol , 🙂 – si povestea este foarte adevarata , la fel avusesem acum multi ani de facut un referat cu privire la actori celebri printre care si subiectul nostru si chestia care mi-a ramas intiparita in minte a fost ca din cauza unui accident la nastere nu isi mai simte partea inferioara a barbiei (ceva legat de atingerea cu forcepsul de catre medic etc…)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s