De ce oamenii sufera de depresie?

Posted: July 9, 2012 in Uncategorized
Tags: ,

Life is beautiful

Clipul motivational de astazi vine de la unul din preferatii mei “Amer the Hammer”. Pe Amer the Hammer il poti gasi pe urmatoarele site-uri:
facebook
HAMMER FITNESS.

Astazi Amer ne ajuta sa avem incredere in noi, ne spune cum sa putem sa avem incredere in noi. Multi spun ca nu sufera de despresie, dar multi sufera. Le poti avea pe toate in viata si tot sa poti suferi de depresie. Trebuie sa ai puterea de decizie si sa iti spui tie insuti ca vrei sa te schimbi pentru a scapa de depresie si nu numai. Pentru a deveni mai bun trebuie sa te schimbi zilnic si sa faci ce altii doar viseaza. Amer spune foarte bine in clip, ESECUL este echivalent cu SUCCESUL, pentru ca atunci cand poti sa controlezi esecul sau faptul ca ai esuat si sa te ridici si sa devii , mai bun, mai puternic , atunci vei avea cu adevarat succesul mult visat. Pentru ca atunci cand vei avea un esec va trebui sa stii cum sa iei lucrurile pozitive din lucrurile negative, in loc sa te plangi de anumite situatii incearca sa inveti din greselile trecutului sa devii mai puternic. NU MAI DA VINA PE ALTII !!! In loc sa dai vina pe altcineva, invata sa devii mai bun, treci peste esec invatand din greseli. Nu esti un “ratat” decat atunci cand nu mai vrei sa incerci, atunci cand te dai batut, cand nu te uiti in urma sa vezi cat de mult ai realizat. Nu trebuie sa te opresti pentru ca prietena/prietenu nu are incredere in tine, pentru ca parintii/amicii nu te sustin, tu trebuie sa fii singurul care are incredere in tine. Nimeni nu vine sa iti ofere succesul pe tava, trebuie sa il castigi singur. Este bine ca in viata sa ai un scop, daca nu ai un scop in viata esti ca un muncitor dintr-o fabrica , doar o piesa dintr-un ansamblu. Incearca sa fii “diferit” intr-un sens bun. Nu te mai gandi la ce ai facut in trecut sau la faptele din trecut, gandeste in prezent , traieste in prezent , nu mai trai cu frica esecului, pentru ca atunci cand elimini aceste “efecte” viata va fi mult mai frumoasa. In viata incearca sa te bucuri de fiecare secunda a vietii. Bucura-te de viata, vorbeste cu oamenii , incearca sa fii cat mai fericit in fiecare zi. Bucuta-te de ce ai , nu de ce nu ai sau de ce vrei. Nu astepta pana cand e prea tarziu sa te bucuri de cineva,care nu va mai fi langa tine, iar atunci vei suferi si vei spune ca puteai sa stai mai mult cu el/ea.
Scrie SCOPUL tau in VIATA !!! Daca scopul tau in viata nu e scris , asta inseamna ca nu e scopul tau real, asta inseamna ca este doar o dorinta. Aplica aceste tehnici asupra vietii tale.

Advertisements
Comments
  1. Victor says:

    Are deplina dreptate !!! imi place prea mult cea ce spune…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s