Nu trebuie sa fie distractiv sau sa fie usor.

Posted: July 31, 2012 in Uncategorized
Tags: ,

Consider ca multi au impresia ca in drumul lor catre un corp frumos si bine lucrat este “distractiv” . DA!!! Este “distractiv” in felul sau, te vei bucura de rezultatele obtinute , vei fi multumit ca ai o constanta si ca esti devotat pentru acest lucru.
Este foarte greu. Trebuie sa fie foarte greu, nu va fi intotdeauna placut sa mergi sa te antrenezi sau sa urmezi un anumit regim pentru a ajunge la un anumit nivel. Daca in timpul antrenamentului este usor, daca atunci cand te antrenezi cu greutati ti se pare ca e distractiv, atunci inseamna ca nu te antrenezi destul de intens. Uneori vei simnti ca nu mai poti, vei simnti cum transpiratia te “loveste” si iti intra in ochi, o sa respiri din ce in ce mai greu, inima va pompa precum un Ferrari dus in 11 mii de ture, corpul va resimti durere , uneori posibil sa simti si ameteli, abia atunci ai inceput sa te antrenezi corect si eficient.
Pentru a face lucruri imposibile si noi, va trebui sa impingi corpul dincolo de limita sa de confort. Incearca sa iti faci corpul sa spuna : ” ce se intampla ??? “.

how bad do you want succes

Daca tu crezi ca mersul la sala, sau antrenamentul tau este naspa doar pentru tine, asculta ce au de zis unii dintre cei mai mari campioni. Ei au ajuns unde au ajuns doar pentru ca au avut aceasta obsesie pentru munci continu si nu s-au oprit nici atunci cand au ajuns in varf.
Muhammad Ali unul dintre cei mai mari boxeri a spus:
I hated every minute of training, but I said, “Don’t quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.”

Am urat fiecare minut de antrenament, dar am spus, “Nu renunţa. Suferă acum pentru a trăi tot restul vieţii ca un campion. ”

Andre Agassi , un mare tenismen a spus:
Nothing can substitute for just plain hard work. I had to put in the time to get back. And it was a grind. It meant training and sweating every day. But I was completely committed to working out to prove to myself that I still could do it.

Nimic nu poate înlocui munca grea,este pur şi simplu. A trebuit sa depun din nou timp pentru a reveni inapoi. A însemnat antrenament şi transpiraţie în fiecare zi. Dar am fost dedicat să ma antrenez sa imi demonstrez mie ca inca mai pot face acest lucru.

Imi pare rau daca nu esti special. Nu vei obtine rezultate notabile antrenadu-te doar cand este distractiv si usor. Daca vrei rezultate cu orice pret, atunci trebuie sa faci orice pentru a ajunge oriunde. Nu va fi mereu distractiv sau usor, dar in final se va merita.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s