DormFit

Posted: August 28, 2012 in Uncategorized
Tags: , , ,

In timpul meu scurt, cautand pe internet am dat de un site plin de exercitii, DormFit. Pe DormFit vei gasi programe cu exercitii pe care le poti face acasa, nu ai nevoie de mers la sala sa obtii un corp frumos si atletic. Incearca cateva exercitii de aici, vei regreta doar ceea ce nu faci, nu vei regreta ceea ce faci. Train INSANE or remain the SAME.

DormFitAici gasesti exercitiile DormFit

Advertisements
Comments
 1. Mihai says:

  Pare interesant site-ul. Tot in genul asta au inceput sa apara site-uri de tot felul, de gatit, de programare, de invatat la diverse obiecte pentru facultate etc. Ele au la baza comunitatea si impartasirea de experiente si cunostinte intre utilizatoripe gratis ceea ce mi se pare o idee excelenta.

 2. andrei says:

  Salut..nu stiu daca e bine unde am postat,sper sa nu te superi.Am 18 ani.aproape ,73 de kg de la 77 ..( kickboxingul m a ajutat sa slabesc), de aproximativ o luna m-am apucat de sala,nu stiu ce sa iau.sa-mi iau proteine ? mentionez ca inca mai am fat body ( la sala inainte bag 5 min incalzire bicicleta si dupa 15 min banda) sau sa merg pe carnitina ? ce “suplimente” mi-ai recomanda.Mersi mult de ajutor.iti urmaresc blogu de ceva vreme

  • naf says:

   Salut Andrei, depinde de tine ce iti doresti sa obtii, daca vrei sa iei in greutate , folosesti suplimente, daca vrei sa scazi in greutate foloseste l-carnitina. Ambele optiuni (masa musculara sau slabit) necesita un regim alimentar echilibrat, iar suplimentul nu este altceva decat un “supliment” vine in ajutorul alimentatiei. Sala este doar 30 % dintr-un corp armonios, 70% este alimentatia. Iti recomand sa mai tragi 1-2 luni tare de tine sa dai jos ce crezi tu ca mai ai in plus. (Incearca sa faci 20 de min de banda, abia de atunci incep arderile, iar de 2 ori pe saptamana sa faci pe banda alternant (cand la alergat usor, de anduranta cand la viteza mai mare , 1 min de revenire (anduranta) 1:30 sau 2 min de viteza , 20-25 de min. Mult succes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s