3 moduri prin care sa nu pui kilograme in iarna

Posted: December 2, 2012 in Uncategorized
Tags: , ,

Am intrat calendaristic in iarna, de acuma incep gradele sa scada si lenea sa ne curpinda mai pe toti. Nu trebuie sa pui kilograme in plus in iarna, tot ceea ce trebuie sa faci este foarte simplu ,mai jos am sa iti spun ce poti face pentru a te mentine in forma si pe perioada iernii.

winter

Cele 3 moduri prin care sa nu pui kilograme in iarna sunt :
Bucura-te de iarna
Iarna este un anotimp bun pentru a de bucura, sunt o multime de sporturi pe care le poti practica. Cele mai evidente exemple sunt : sa mergi la ski, sa te dai cu placa (snowboarding), sa fii din nou copil si sa alegi sania sau ciolofanul pentru o tura de pe cel mai apropiat deal/colina. Poti sa vizitez patinoarul din orasul tau pentru a te distra alaturi de gasca ta.

Fii creativ si in casa
Stim cu totii ca iarna cand afara sunt temperaturi cu minus mult in fata e foarte dificil sa iti faci antrenamentul sau sa iesi sa alergi. Nu dispera sunt pe internet o multime de programe pe care le poti face in camera folosindu-te de greutatea propriului corp. Nu ezita sa incerci unele din programe, nu vei regreta.

Fii pregatit pentru vara
Daca iti place vara si adori ca razele soarelui sa te “loveasca” atunci cand esti la piscina/mare/plaja atunci trebuie sa te pregatesti din timp pentru a avea corpul mult visat,iar cei din jur sa ramana cu gura cascata pentru ca tu ai rezistat in iarna si in loc sa iei in greutate te-ai mentinut sau ai slabit.
Acum la final iti mai zic atat.

NU LASA IARNA SA FIE O SCUZA PENTRU A TE INGRASA.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s