Ce mai astepti ???

Posted: December 11, 2012 in Uncategorized
Tags: , , ,

Acum ca am intrat in luna decembrie si mai este putin si trecem in alt an, m-am tot gandit, multi dintre noi isi propun sa isi faca rezolutii pentru 2013. Din ce in ce mai multi vor sa fie in forma sa manance sanatos, eu spun : ” De ce sa astepti pana in 2013??? De ce iti trebuie un alt an, pentru a schimba ceea ce poti face acum ???” Nu mai astepta un alt an pentru o schimbare pe care o poti face ACUM !!!
Tot ce trebuie sa faci este sa te ambitionezi , sa iti doresti cu adevarat si sa nu mai lasi “confortul actual” sa te “doboare”.

change

Viata incepe dincolo de limita ta de confort. Daca vrei sa mananci sanatos, nu iti trebuie un nutritionist, nu ai nevoie de diete miraculoase, de bani multi pentru alimente sofisticate, tot ce trebuie sa faci este sa te informezi , internetul este plin de retete sanatoase si multe sfaturi despre ce sa cumperi de unde sa cumperi. In materie de sport/exercitii nu iti poti imagina cum internetul te poate ajuta, aici gasesti tot ce vrei si ce nu vrei in materie de exercitii, tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi obiectivul si sa cauti exact ce iti trebuie. Nu te lasa doborat de oamenii “mici” care iti vor spune “De ce faci asta ??? Nu mai face asta !!! Nu vei reusi nimic !!!” cei ce spun asta, adesea sunt cei ce au incercat si nu au reusit sa faca aceasta transformare, eu nu zic ca va fi usor, nu iti pot spune ca va fi bine, tot ce iti pot spune este ca se va merita. Tu esti singurul care decide de care parte a balustradei vrei sa fii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s