Te antrenezi , sau … ???

Posted: August 16, 2013 in Uncategorized
Tags: , , , , , , ,

Salutare tuturor, scuze de lipsa acuta de postari noi, sper ca de acuma sa postez din ce in ce mai des. Astazi vreau sa vorbesc despre ,acei/acele persoane care confunda sala de fitness/culturism/sport, cum vrei tu sa ii spui , cu un “decor” pentru albumul de pe facebook,sau cu o taverna in care servesc o bautura. Vad la sala din ce in ce mai multe grupuri, care vin si se “antreneaza” ,doar ca sportul care il practica nu e unul care sa necesite o sala , (aruncarea cu privirea, sau ocuparea aparatelor doar pentru a sta tu jos la o discutie cu “baietii” , nu mi se pare prea corect fata de cei ce vor sa lucreze). Se spune ca: “campionii vin in perechi de cate 2”. Asta cred si eu , daca vrei sa mergi la sala nu te duce cu toata gasca ta de nebuni, vad grupuri de 4-5-6 oameni, toti facand aceleasi grupe musculare si evident aceleasi exercitii. Daca ar fi sa fie eficient antrenamentul,ar trebui sa se desfasoare ceva de genul acesta antrenamentul, cum a terminat cineva repetarile sa intre celalalt si tot asa. Dar de unde atata fericire, ei merg acolo se aseaza 3-4 pe o banca (confundand banca din parc cu aia de la sala).

motive pentru a trai fericit

Daca te nimeresti prin jurul lor se vor uita lung la tine, nu pot intelege cum de tu nu stai ca ei 5 min intre serii. Nu vreau sa generalizez, poate sunt si grupuri care chiar merg la sala si lucreaza, dar din ce vad eu mai nou , cam bate vantul la capitolul ambitie si devotament. Discutiile din sala/vestiar , cu cei din afara grupului se rezuma la cateva intrebari banale, INCETEAZA sa mai intrebi, IN CAT TIMP AJUNG SI EU ASA ??? Pentru ca cel ce a ajuns “asa” (are un corp bine lucrat), nu a aparut peste noapte, nu se datoareaza totul ,proteinei (care multi o considera ca pe un drog), (e supliment F*#k It), poate omul nici nu consuma suplimente. Daca esti la inceput de drum si vrei ajutor in ceea ce tine de antrenament / diete , intreaba personalul salii , daca cei de acolo nu te pot ajuta, “cauta” cel mai bine lucrat (aici nu ma refer la cel mai mare, ma refer la tipul care are corpul cel mai armonios , cam cum ai vrea tu sa arati intr-un “timp de” , si intreabal ce a facut sa ajunga acolo, marea majoritate te vor ajuta fara dar si poate. Nu am vazut oameni de la sala, care atunci cand au fost intrebati de incepatori, ce au facut de au ajuns acolo sa nu le spuna, sau sa ii expedieze repede. De cele mai multe ori au primit o multime de sfaturi + un prieten de incredere la sala si de ce nu si in viata. Am o multime de prieteni care ii stiu de la sala, cand veneau ii ajutam cu sfaturi si diferite antrenamente iar cu trecerea timpului am ramas prieteni, chiar daca unii nu au mai venit la sala, din diferite motive, fiecare e diferit nu toti trebuie sa fie la fel.
Fii unicat, uneori vei fi si criticat pentru acest aspect,dar atunci cand esti unic esti tu cu adevarat, nu ceea ce vor altii sa vada la tine.

motive pentru a trai fericit

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s