Antreneaza-te inteligent !!!

Posted: September 26, 2013 in Uncategorized
Tags: , , , , , , ,

Salutare tuturor, tot mai des vad multi oameni la sala, care antreneaza doar o anumita grupa de muschi, sau 2-3 . Preferatele lor sunt : biceps ( nu au aflat ca pentru brate frumoase si mari trebuie sa antrenezi tricepsul pentru ca e 2/3 din structura bratului.) pieptul si uneori sunt altii care exagereaza cu spatele. Dar cei mai multi din categoria “one muscle”,aleg sa se antreneze pentru brate, toti vor brate mari. WTF !!! NU VA INTELEG !!!

motive pentru a trai fericit

Personal, nu am nimic cu ei, atat timp cat nu ma incurca sau deranjeaza oamenii din sala, care doresc sa munceasca. Dar cand vad ca se duc in fata, incep sa insiruie 4-5 randuri de gantere (repet, atat timp cat nimeni nu le foloseste, fuck it, le poti insirui pe toate, dar cand cineva le foloseste nu fi marlan.) Daca vrei sa faci superserii si vrei sa folosesti 3-4 randuri de gantere, stai langa rastel , din 2 motive  iti spun lucrul acesta, 1. Nu te vei chinui sa le muti dupa ce termini 2.Poate cineva are nevoie de ele(in general lumea e retinuta  sa vina sa te intrebe, ai terminat ?? mai faci?? ) ,daca omul vede ganterele in dreptul tau are impresia ca faci cu ele.

Ce nu inteleg la “bajetii” care antreneaza doar anumite grupe de muschi, marea lor majoritate nu antreneaza picioare, pentru ca Dumnezeu le-a oferit picioare pentru mers, iar din aceasta miscare se formeaza muschii picioarelor GRESIT !!! 

 

motive pentru a trai fericit

Daca vrei sa arati bine si armonios ANTRENEAZA TOT CORPUL !!! nu mai face greseala “baietilor de cartier” , care vor doar brate si piept mare. Brate si piept mare fara o fundatie solida nu are farmec. Pentru a fi pe deplin multumit de rezultate nu ezita sa te informezi despre exercitii, despre programe,

Advertisements
Comments
  1. Anonymous says:

    ce rau esti mai ……. ti se trage de la junona :)))))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s