Miscarea in sezonul rece

Posted: January 27, 2014 in Uncategorized
Tags: , , , , , ,

Este indicat sa facem miscare in aer liber in sezonul rece ??? DA !!! Nu doar ca activitatea in aer liber este foarte sanatoasa pentru organism, dar vei arde mai multe calorii in sezonul rece, pentru ca organismul consuma mai mult datorita faptului ca corpul trebuie sa stea constant la temperatura optima, acest lucru atragand de la sine o “ardere” mai buna a grasimilor.
Multi impatimiti ai sporturilor de iarna se vor bucura de zapada,daca esti unul dintre ei, mai jos iti voi lasa o lista cu sporturile de iarna si numarul estimativ de calorii pe care le arzi in medie atunci cand le practici.
PATINAJ – In medie 500 calorii pe ora. Patinajul ajuta la tonifierea muschilor coapsei. Daca esti incepator , recomand folosirea genuncherelor pentru a proteja si a atenua durerea.
SNOWBOARD – Cu acest sport poti arde 450-500 calorii pe ora. La practicarea acestui sport vei pune in “miscare” foarte multi muschi, cei mai folositi vor si muschii din partea inferioara a corpului.
SCHI – Aceasta activitate atrage de la sine arderea in medie a 350-400 de calorii. Schiul ajuta foarte mult la tonifierea posteriorului, abdomenului si a coapselor.
SANIUS – Activitatea preferata de cei mici si cei mari deopotriva, saniusul presupune urcusuri dese si coborasuri foarte rapide, acest fapt atrage de la sine arderea a 450-500 de calorii pe ora. Distractia este garantata iar mesele copioase vor fi contracarate rapid.
CURATAT zapada, cu lopata. – Daca sunteti la fel de “norocosi” ca mine, veti avea privilegiul de a arde calorii doar “jucandu-te” cu lopata, aruncand lopata, iar aceasta indeletnicire ajuta la arderea a 300-400 de calorii pe jumatate de ora. Eu spun ca prin “practicarea”, acestei indeletniciri esti cel mai castigat. Nu doar ca vei avea curtea curata, dar muschii iti vor fi tonifiati.
Alte activitati specifice iernii – Poti arde intre 250-300 de calorii, facand un om de zapada, jucandu-te cu bulgari de zapada.
Nu incerca sa privesti partea “rea” a iernii, incearca sa privesti partea frumoasa a acesteia si bucurate precum un copil. YOU ONLY LIVE ONCE !!!

sezi bland si da-i la lopata

P.S. Acestea fiind zise, eu aleg lopata :)) si ma duc sa tonific muschii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s