“Diete miraculoase” , adevar sau tepe ??? (partea 1)

Posted: April 14, 2014 in Uncategorized
Tags: , , , ,

Vrei sa slabesti cu “Dieta miraculoasa” ??? Nici-o problema, trebuie doar sa cumperi un anumit “program” , supliment si rezultatul e garantat.Nu doar ca portofelul tau va fi mult mai usor ,dar exista si o probabilitate sa te imbolnavesti.

dieta

Iti voi arata de ce anume trebuie sa te feresti atunci cand vrei sa “comanzi” un astfel de produs/dieta, etc.
Chiar daca avem nevoie sau nu de acel produs, greutatea ne ingrijoreaza, fie esti prea “gras” sau prea “slab” , marea majoritate a populatiei se confrunta cu asa ceva,cel putin mental. Aici intervin “escrocii”, care au gasit “bresa” pentru a exploata mintea celor slabi sau naivi.

Dietele miraculoase nu sunt noi, este demonstrat ca ele exista de sute de ani. De la vanzatorii de ulei de sarpe si pana la “renumitii” experti in nu stiu ce dieta care te ajuta sa slabesti 5 kg pe saptamana.
Diferenta in ziua de azi este ca internetul a simplificat mult lucrurile iar escrocii ajung mult mai usor la oameni.
Marea majoritate a escrocheriilor sunt facute prin intermediul motoarelor de cautare, atunci cand cauti “How to lose weight fast” , in mare parte vei fi aruncat pe site-uri unde iti sunt prezentate “X” produse , sau produsul revolutionar “Y” care are puterea de a te aduce la greutatea ideala. FUCK IT Sa nu care cumva sa cazi in capcana, nu este altceva decat o escrocherie pusa la cap de cineva care nu are nici-un interes ca tu sa slabesti, “in cel mai fericit caz”, ar dori ca tu sa devii dependent de produsul lui si sa continui sa il comanzi pentru a avea el profit.
In ziua de azi tot mai multe “diete minune” apar in anunturi publicitare pe retelele de socializare Facebook/Twitter, pentru escroci este o afacere de miliarde de euro. Un studiu arata ca e o “mica afacere” de doar 60 de miliarde de euro. Cand vrei sa iti comanzi un produs pentru slabit sau pentru ingrasat, documenteaza-te de 20 de ori inainte sa o faci, intreaba pe cat mai multa lume, intreaba un specialist, sau mai multi. SANATATEA NU ARE PRET !!!
In curand voi reveni cu partea a 2 a a acestui articol in care iti voi dezvalui mai multe.

slabeste

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s