Ridica standardele in 2015

Posted: January 30, 2015 in Motivation, Succes
Tags: , , ,

Acum ca o luna din 2015 a trecut, ce ai facut diferit fata de aceeasi perioada a anului trecut?
Daca raspunsul este nimic, sa stii ca singura persoana vinovata e aceea persoana care o vezi zilnic in oglinda. Traim o perioada extraordinara in care putem avea tot ce ne dorim, atat timp cat muncim pentru visul si dorinta noastra.
Gandeste-te ca ai fost trimis pe acest pamant pentru a face ceva remarcabil, pentru a lasa in urma ceva pentru care sa fii tinut minte. Nu lasa oamenii de “nimic” sa te faca de “nimic”, tu esti special, nu poti sa fii ca toti ceilalti. Nu incerca sa copii pe altii,tinteste sa fii exact cum esti tu si cum iti doresti tu, nu cum isi doresc oamenii din jur.

Ce vei face in 2015

Daca anul acesta scopul tau este sa faci sport sau sa te apuci de un sport, tot ce trebuie sa faci este sa te prezinti la antrenamente si sa muncesti ca si cum te pregatesti de urmatoarea olimpiada.
Daca vizualizezi corpul mult visat si iti aduci aportul prin sport si o dieta cat mai ordonata, rezultate nu vor intarzia sa apara. Sa nu crezi ca va fi usor, NU, din contra, ceea ce se va intampla in urmatoarea perioada de timp iti va pune la grea incercare corpul, mintea si ambitia.
Vei duce o lupta constanta cu tine, in momentele grele, in momentele cand nu vrei sa mergi la sala de sport, atunci cand prietenii iti vor spune sa uiti de sport azi si sa mergi cu ei la o bere.

Perseverenta este una din cheile succesului, atunci cand esti perseverent si lucrezi constant catre ceea ce iti doresti vei observa ca si universul iti va fi alaturi si te va ajuta sa obtii rezultatul mult dorit.

Iti doresc ca celelalte 11 luni care au mai ramas sa iti aduca numai satisfactii, succese si tot ce iti mai doresti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s