Ce se intampla cu trupul nostru atunci cand bem suc (coca-cola,sprite,etc)

Posted: February 22, 2012 in Uncategorized
Tags: ,

sprite

1.10 MIN. In primele 10 minute , 10 lingurite de zahar “lovesc” corpul nostru asta insemnand 100% din necesarul zilnic. Nu vom putea vomita instant, pentru ca acidul fosforic taie aroma si senzatia de greata.
2.20 MIN. Zaharul ajuns in sange provoaca o explozie de insulina. Acum ficatul nostru va incerca sa transforme fiecare gram de zahar in grasime.
3.40 MIN. In acest moment absortia cofeinei este completa. Pupilele se dilata,iti va creste pulsul, ca si raspunsul la aceasta “operatie” ficatul tau va pompa mai mult zahar in sange.
4.45 MIN. Acum dopamina din corp isi va face simtita prezenta si iti va cere din ce in ce mai mult suc. In acest fel lucreaza si heroina, stimuland dopamina sa ceara din ce in ce mai mult.
5.60 MIN. Acidul fosforic din corp leaga calciul,zincul si magneziul in intestinul de jos oferind un nou impuls metabolismului.
6.>60 MIN. Proprietatile diuretice ale cofeinei isi fac acum simtita prezenta (ai sa simti nevoia sa te duci la baie sa urinezi). Acum deja stim ca ai sa elimini calciu,magneziu si zinc care erau destinate oaselor.
7.>60 MIN. Dupa ce “razboiul” din tine se linisteste vei simti o criza de zahar. Poti deveni iritabil. Acum deja ai eliminat toata apa care era in suc.

Comments
  1. Robert Morosanu says:

    ne drogam in fiecare zi !!!!

  2. giuvii says:

    din pacate se comercializeaza cu buna stiinta si inca de cand…:(,acum a spus cineva odata : “Nu va fi sfarsitul lumii decat din cauza oamenilor.ne vom omori cu propriile descoperiri si fapte!!”

  3. Habar n-aveam de toate astea! Multumesc!

  4. M@d@ says:

    Frate Sprite e bun, nu are coloranti si conservanti ca coca cola, cola e un drog, Sprite si 7UP eu va recomand sa beti dak nu vreti sa beti apa

Leave a comment